Fossil Smartwatches

Fossil Smartwatches

Fossil brengt met de Fossil Q lijn een reeks onweerstaanbare smartwatches op de markt. De Fossil Q lijn bestaat uit een reeks digitale horloges die draadloos connecteren met je smartphone. Je kan kiezen voor een volledig digitaal horloge.

De Fossil Q Wearables, stijl en functie gecombineerd. 

Ga je voor een volledig digitale smartwatch, dan heb je de keuze uit verschillende modellen. Naast de Q Founder, werden ook de Q Wander en de Q Marshall op de markt gebracht. De horloges kunnen volledig aangepast worden naar je eigen stijl. Dankzij de verschillende schermen en een 20-tal verschillende banden is dit technisch hoogstandje telkens een prachtige toevoeging aan je outfit.

Met de Fossil Q hou je niet alleen de tijd bij, het houdt ook je stappen en calorieën bij via de interne Q Activity Tracker. Daarnaast geeft je horloge ook een melding weer als je inkomende telefoons, berichten of meldingen op je social media hebt. Ook e-mails, afspraken en ingestelde alarmen kan je bijhouden via de Fossil Q. Tenslotte heeft deze smartwatch een ingebouwde microfoon en speaker waarmee je verschillende taken aan je uurwerk kan geven met enkel je stem.

Voor iedere stijl een Fossil smartwatch

De Q Wander en de Q Marshal vervoegen de Q Founder als nieuwste display smartwatches die de perfecte combinatie zijn tussen stijl en functie. De digitale ervaring die zo essentieel is geworden in ons dagelijkse leven, draag je nu gewoon mee aan je pols.

De verschillende lijnen komen in verschillende stijlen als roestvrij staal, leder of met een siliconen band. De Q Wander heeft een wat vloeiender en ronder design met een smallere kast. Dit horloge is hét perfecte accessoire voor vrouwen die fan zijn van de iconische Fossil boyfriend look. De Q Marshal combineert sportief met casual in een iets kleinere kast dan de Q Founder. Zo zit dit uurwerk de hele dag lang super comfortabel zonder in te boeten aan stijl.