Festina Chrono Bike Tour de France 2019: de collectie!

Naar jaarlijkse traditie brengt horlogefabrikant Festina ook dit jaar een nieuwe collectie uit van de iconische Chrono Bike, een modieuze chronograaf geïnspireerd op de wielersport.

 

De collectie van 2019 bestaat uit acht modellen met een stalen band, acht met een rubberen band in krachtige kleuren (mét matching drukkers), twee special editions en zelfs een zeer exclusieve limited edition.

 

Uniek dit jaar is de bijzondere zeshoekige frame en het bijzondere design, rechtstreeks geïnspireerd door de wielersport.

Val op met Festina!

De twee special editions van de Chrono Bike 2019 zijn ontworpen voor de mensen die ervan houden om op te vallen met een uniek uurwerk aan de pols. Ga voor elegant met zwart en rosé details of spring eruit met donkerblauw staal en dezelfde roségouden afwerkingen.

 

De limited edition van de Chrono Bike 2019 collectie is dan weer de kers op de taart. Roestvrij staal in een prachtige gun metal finish. Die stoere, maar klassieke look een beetje beu? Wissel je stalen band eenvoudig naar de bijgeleverde zwarte rubberen band en geniet van je nieuwe look. Slechts 4.000 stuks wereldwijd beschikbaar, dus absoluut een uniek uurwerk dat niet in je collectie mag ontbreken!